FB_Vierkant_mr_Polska

MR. POLSKA

‘Samen’, ‘Niemand’, ‘Ravotten’ , ‘Bazooka’ en ‘Move Up’ 5 HITS in 1 jaar met meer dan 30 miljoen views op Youtube! Alleen of samen met Teske of Ronnie Flex stuk voor stuk topnoteringen in de charts!

 

Elke video of sessie die Mr. Polska dropt wordt meer bekeken dan het dagelijkse 8 uur journaal en weet hij met zijn producer Boaz van de Beatz een nieuwe, ruwe sound neer te zetten die iedere release trending topic maakt.

 

De in Polen geboren Mr.Polska is de alias van Dominik Wlodzimierz Groot en het vlaggenschip van het nieuwste hiphoplabel Nouveau Riche Music. De kleine grote man rijgt sinds zijn ‘State Award voor Rookie of the Year 2010’ de successen aaneen. Sindsdien volgen de hits elkaar in een sneltreinvaart op. Hij scoorde enorme hits met de singles van ‘Allermooiste Feestje’, ‘Krokobil’ , ‘Hausa Wausa’ en ‘Vlammen’.

 

Met gemiddeld meer dan 100 shows per jaar op zijn naam is hij inmiddels al bijna 4 jaar lang een graag geziene gast op de grotere festivals en discotheken in Nederland en aan de kusten van alle badplaatsen in Europa waar in de zomer zich Nederlandse jongeren bevinden.

 

Een show van Mr. Polska? Hard, rauw, energiek, Pools en recht in je smoel. Het voelt als schuurpapier over een motorkap, maar wel met een dansje.

 

Mr. Polska welcome to our party!

 

 

 

 


FB_Vierkant_DJ_PunishDJ PUNISH

DJ Punish kreeg op z’n 21e interesse in het produceren van muziek en hij begon als DJ te draaien in Club Noa, Swetser, Jimmy woo, Paradiso en andere.

 

Na z’n eerste succesvolle officiële remix van ‘Meet here at Baltimore’ steeg de carrière van DJ Punish explosief en artiesten als David Guetta, DJ Chuckie, The Partysquad, Alvaro, Diplo, Major Lazor en Real el Canario begonnen z’n tracks te draaien.

 

Tegenwoordig is DJ Punish een van de meest getalenteerde artiesten in de Nederlandse housescene en heeft hij tracks geproduceerd met/voor David Guetta, Diplo, Chuckie, Alvaro, The Partysquad en last but not least Lil Wayne! De tracks van DJ Punish worden wereldwijd gedraaid en hij is van plan nog veel meer tracks te maken!

 

Deze zomer reist DJ Punish van festival naar festival en van club naar club om vervolgens vrijdag 2 september te knallen op BeachParty Gezellig! 

 

DJ Punish welcome to our party!

 

 


FB_Vierkant_Steff_da_CampoDJ STEFF DA CAMPO

Steff da Campo is een van de meest veelzijdige, bekwame DJ die Nederland te bieden heeft.

 

De producties van Steff da Campo krijgen steun uit alle hoeken van de wereld: DJ’s als Laidback Luke, Afro Jack, Don Diablo, Hardwell, Eric Morillo en David Guetta gebruiken meer dan regelmatig zijn tracks.

 

Zijn succes is in Nederland en in het buitenland dan ook niet onopgemerkt gebleven. Steff heeft in vele clubs en op festivals gedraaid in Nederland maar ook in Argentinië, Brazilië, Noorwegen, Montenegro, Roemenië, Duitsland, Oostenrijk en Groot-Brittannië.

 

Hij beschrijft zijn sound als groovy EDM. De toekomst ziet er zeer rooskleurig uit voor de Nederlandse rijzende ster; vier gloednieuwe singles zijn al aangekondigd.

 

Zijn nieuwste track “Chicago” een samenwerking met Raven&Kreyn is door de scene erg goed ontvangen en wordt door bovenstaande DJ’s gebruikt in hun sets.

 

Met een ongekend drukke schema van boekingen, remixes en releases is het duidelijk dat 2016 een succesvol jaar gaat worden voor Steff da Campo.

 

Steff da Campo welcome to our party!