.

 

Anton en Hans vormen al jaren het feestduo de D!kdakkers. De show van de D!kdakkers staat bol van vrolijke liedjes en interactie met het feestpubliek. “Het Vliegerlied”, “HobbelpaardDe Dikdakkersen de hit “Cowboys & Indianen” zijn slechts een kleine greep uit hun grote repertoire.

 

Met hun aanstekelijke nummers weten ze als geen andere een Gezellige! sfeer te creëren in de feesttent!

 

D!kdakken betekent; Eten, Feesten, Drinken en Vrolijk zijn…….wie wil dit nu niet!

 

D!kdakkers welkom op Festival Gezellig!

 

 

 

 


 

FB_Vierkant_Pascal Redeker

PASCAL REDEKER

 

In 2014 & 2015 ontving Pascal Redeker de Party Award voor “Populairste Party Artiest”!

 

In 2015 nam hij deel aan het TV programma Bloed, Zweet en Tranen op SBS6. Pascal timmert al een aantal jaar flink aan de weg, met als resultaat dat hij zich 1 van de meest geboekte artiesten mag noemen.De reeds gemaakte singles als: Lieve Mathilde, Twee Bruine Ogen, De Wereld Mag Het Weten, Kijk Om Je Heen en Dansen Tot De Zon Opkomt worden dan ook tijdens zijn optredens luidkeels meegezongen.

 

Maar daarnaast zingt hij echt alles wat nodig is om het feest te laten slagen. Hij zegt zelf vaak gekscherend: “Ik zing van Hazes tot House…”Hij is al sinds 2007 een van de vaste huiszangers van Café Bolle Jan in Amsterdam. Natuurlijk het café van de familie Froger. In 2012 mocht hij de “Halftime Show” verzorgen in een kolkende Amsterdam ArenA voor 67.000 mensen.

 

Pascal is een zanger die het feest brengt op een verrassende manier!

 

Pascal Redeker welkom op Festival Gezellig!

 

 

 


 

FB_Vierkant_Lytse_Hille

LYTSE HILLE

 

Lytse Hille is erg populair in Noord Nederland, maar verovert nu ook de rest van Nederland.

 

Het publiek zingt zijn nummers ‘Ik kwam je tegen’ en natuurlijk zijn hit ‘Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht’ in volle borst mee tijdens zijn optredens. Zijn zelf geschreven nummers ‘Tsjakkie Diekkie Boem Boem’ werd Hollandse Nieuwe bij Radio NL en in België haalde Lytse Hille met dit nummer een nummer 1 notering.

 

Het publiek in de feesttenten zijn laaiend enthousiast over Lytse Hille. Hij maakt van elke optreden een prachtig FEEST!

 

Lytse Hille welkom op Festival Gezellig!

 

 

 

 

 

 

 


Hessel Wijkstra

HESSEL WIJKSTRA

 

Hessel Wijkstra is al jaren de radio DJ van het zeer populaire radioprogramma “Op volle kracht!” welke iedere dag tussen 12.00 – 15.00 uur wordt uitgezonden op RadioNL.

 

Hessel weet met zijn schat aan kennis van het Nederlandstalige lied als geen ander de tent in No-time op de kop te zetten, stil staan is geen optie!

 

En weet je dat Hessel sinds kort ook een eigen zangcarrière is begonnen! Met ‘Volle Tanken’ stond Hessel weken in de RadioNL Top 30!

 

Hessel Wijkstra welkom op Festival Gezellig!

 

 

button_radionl