BeachVolleybal Toernooi Gezellig!

BeachVolleybal Toernooi

 

Datum:     zaterdag 3 september & zondag 4 september 2016 – strand Midwolda

Aanvang:  v.a. circa 11.00 uur (exacte tijden volgen later)

 

Na het succes van de 1e & 2e editie dit jaar de 3e editie van BeachvolleybalToernooi Gezellig! Opnieuw gaan volleybalvereniging Set Uppers uit Scheemda en de organisatie van Festival Gezellig! aan het strand van Midwolda BeachvolleybalToernooi Gezellig! weer organiseren. Gezien de vele teams die vorig jaar deelnamen aan de 2e editie is de verwachting dat we dit jaar opnieuw het aantal teams gaan overtreffen die deelnemen aan de 3e editie van deze meer dan Gezellige Beachvolleybal Toernooi. Tevens is het dit jaar mogelijk om je in te schrijven met een JEUGDTEAM (tot en met 12 jaar / geen mogelijkheid om te overnachten)

 

Maar er is meer! Het is dit jaar wederom mogelijk, wegens groot succes, om met je team te blijven slapen op onze VolleyCamping. Meld jouw team zich aan om te blijven slapen dan heeft je team ook toegang tot de RadioNL StrandHolland Feest met TOP artiesten in de feesttent op de zaterdagavond.

 

MOGELIJKHEDEN:

Optie 1:  per team € 30,– (alleen deelname overdag)

Optie 2:  per team € 50,– inclusief overnachting op de camping / 1 of 2 tenten voor maximaal 4 personen  & toegang feestavond voor 4 personen

 

Geef je op door een e-mail te sturen naar info@3dagengezellig.nl met de volgende gegevens

* naam, adres en woonplaats van contactpersoon team

* samenstelling en naam van je team? Heren, Dames, Mix, Recreatieteam of Jeugdteam (jeugdteam is tot en met 12 jaar)

* optie 1 of optie 2  (Jeugdteam is automatisch optie 1)

Vervolgens ontvang je een bevestiging van ons met daarin o.a. het rekeningnummer waar je je inschrijfgeld naar over kunt maken.

 

Volleybalvereniging Set Uppers en de organisatie van Festival Gezellig! zien jullie inschrijving graag tegemoet.

Doe dit snel want VOL = wederom VOL!!!

 

Bij voortijdig annuleren van deelname na het betalen van je inschrijfgeld wordt dit niet terug geboekt.


 

Globale Spelschets

Beachvolleybal is een spel dat wordt gespeeld door 2 teams van 4 spe(e)l(st)ers op een zandveld gescheiden door een net. Het doel is om de bal tegen de grond aan de andere kant van het net te spelen. Een team mag 3 keer de bal raken (inclusief blokkeren).

Voetfouten

Bij beachvolleybal bestaat geen middenlijn. Er kan alleen een voetfout aan het net worden gemaakt wanneer de tegenstander serieus wordt gehinderd.

Blok

Bij beachvolleybal telt het blok als het 1 keer spelen van de bal. Na de blokkering mag de bal dus nog 2 keer worden gespeeld. Degene die blokt mag de bal daarna nog een keer spelen. Dit telt als gewoon balcontact.

Let op! Bij het blokkeren of aanvallen kan bij beachvolleybal geen voetfout worden gemaakt, er is namelijk geen middenlijn. Er wordt alleen een fout gemaakt wanneer de tegenstander serieus wordt gehinderd.

Spandoek - 400 x 100 - NIEUW_Tijdloos

         Logo Set Uppers